A la carte aften
Starters
Hovedretter
Desserter
Starters
Hovedretter
- Tagliatelle pasta i flødesauce Kr. 188,-
med grønne asparges, linser, spinat og dild
- Grydestegt kylling Kr. 228,-
med nye kartofler, rabarber og agurkesalat
- Dagens fangst Kr. 278,-
med asparges og nye kartofler med hollandaise sauce
- Ribeye Steak Kr. 298,-
med kryddersmør, forårssauté og hertil pommes frites
Desserter
Starters
Hovedretter
- Moules frites Kr. 198,-
serveres med aioli
- Falafel Kr. 198,-
med bønner, tomatsauce og rajtaat
- Lammemørbrad Kr. 278,-
med ratatouille, flødekartofler og timian sauce
- Dagens fangst Kr. 278,-
med sommergrønt, nye kartofler og safran sauce
- Entrecote Kr. 298,-
med pebersovs, bønner, tomat og pommes frites